Hi, I'm Mohamad Zul Hazmi from Rahsia Quali

Joined in 2019
Identity verified
Star chef
4.91 (22 reviews)
Delivers entire Klang Valley & Selangor

About

Rahsia Quali adalah pengeluar sambal segera dan sos masakan paling serbaguna tersedap di malaysia! Kepakaran kami adalah mencipta resepi yang hebat dengan memberikan kelazatan yang luar biasa di dalam setiap suapan! Kelazatan resepi kami tiada tandingannya. Adunan ramuan yang tersendiri pasti memukau selera anda!

4.9122 reviews

Taste
4.9
Packaging
4.9
Delivery
4.9
Accuracy
4.9
Value
4.9
Haryati
Haryati
Oct 19, 2021
Recommended product utk masakan yg lebih sedap sedap.. recommended seller too!!
Anita
Anita
Dec 22, 2021
Alhamdulillah, sambal yg di order dah selamat sampai. Packaging terbaik, sangat kemas dibalut dengan bubble wrap. Sampai je terus bukak dan makan, memang sedap sangat! Siapa suka pedas wajib beli sambal hitam ni. Memang paduuuu
Afifa
Afifa
Oct 9, 2021
Nice...Sedapppp, pedassss, recomended, very well packing, all products received safely,
Shaifiq
Shaifiq
Mar 5, 2022
Brg slmt smpai.. Bungkusan sgt kemas. rase smbal sedap seprti mkn smbal belacan.sbb bau belacan itu ade. Smbal penyek rasa manis dan pedas.. Berdesing pedas dia.. Pde yg penggemar pedas..
Maeen
Maeen
Nov 16, 2021
Alhamdulillah..slmt smpi..fully wrap dgn bubble wrap..terbaiklah.. Msk2 guna sos ni mempercepatkan masa prep memasak..bg sape2 yg in rush, blh la guna sos magic ni..
nabilah
nabilah
Jan 21, 2022
Alhamdulillah saya dh rasa sambal ni..mmg pedas..bg sy sedap..cuma mcm kuat sgt belacan tp sy ok je boleh makan lg sebab ade rasa pedas tu..hbis nanti nk beli lg buat stok..hehe..terbaekkkkk.
Idah
Idah
Dec 18, 2021
Terbaik sy suka sgt2, UTK smua msakkn sy guna MMG terbaik...terbaik..tq
Zulaikha B
Zulaikha B
Nov 5, 2021
Setakat ni dah repeat 5 botol sbb nilah sambal hitam pling sedap saya rasa. satu keluarga saya tambah nasi disebabkan sambal ni. Memang menaikkn selera makan terbaikkk. Recommended
Khairil
Khairil
Nov 14, 2021
Dah terima dengan selamat.bungkus elok takde bocor.sambal pedas dan sedap.
Che Rosnita
Che Rosnita
Feb 21, 2022
Sambal penyet terbaik..pedas menyengat berapi..habis ja repeat order lg...

Mohamad Zul Hazmi's Promises

KKM certified
Identity verified
Deliver on time
Raving reviews
Safe packaging
Sparkling clean kitchen

Kravve's Trust & Safety

Delivery Guarantee
Secure Payment
Customer Support from 09:00 to 16:30